Václav Upír Krejčí

Režisér, scénárista, spisovatel, dramaturg, herec, komik, zpěvák, spíkr a textař

MINI ŠOU S MAXI FÓRAMA - S PETREM PIVRNCEM URBANEM



MINI  ŠOU  S  MAXI  FÓRAMA
Petr Pivrnec Urban a Václav Upír Krejčí 

Dva excelentní komici každý v jiném oboru konečně spolu v ojedinělé šou.

Ojedinělá je také v tom, že až 7 diváků získá originální obrázky, které jsou vydraženy. Pivrnec je podepíše a na přání přidá i věnování, ale aby je diváci opravdu dostali musí plnit různé vtipné úkoly - to je to vydražíme.

Na přání na místě může vzniknout i obrázek k narozeninám, k výročí, k Vánocům, atd.

Jinými slovy Pivrnec Urban kreslí a Upír k tomu povídá, zpívá… a provokuje diváky k aktivitě.

Minišou je rozdělena do několika témat: např. láska, pivo, a jedna část je vždy na přání firmy tématická – např. pro sportovce, politiky, podnikatele, pracovníky… pod.

Nebo např. Firma nám oznámí co vyrábí a my na jejich výrobky vymyslíme kreslené fórky, básně… apod.

  Šou -vystoupení je svižné, popsal bych ho jako kontaktní, soutěžní ale hlavně zábavné Šou však není vhodná pro děti! Nebo nás musíte upozornit !!! Můžeme upravit a Upír po domluvě zahraje i pro ně! 

Požadavky: 2x mikrofon – jeden na stojanu u malířského stojanu a jeden nejlépe bezdrátový, nebo s dlouhým kabelem + CD přehrávač (pro zpěv)

Doba trvání: Od 15 min. až do 1 hod. (doporučujeme 30 min. pro podnikatelské večírky, kde se lidé znají, ale toto není podmínkou)

P.S. V ceně je - jeden obrázek - originál, který si může na přání vyžádat např. majitel, generální ředitel apod. A dalších 5 fórů je rozdáno zdarma - a to vše v hodnotě 12.000,- Kč